×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 5

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Handelspand met mezzanine centraal gelegen aan de zonnekant op de Lippenslaan

5910/DEVA
Centraal gelegen winkel in de Lippenslaan. Zeer goed gelegen handelspand van 100m² aan de zonnekant van de Lippenslaan. In de nabijheid van Proximus, Vandenborre, Jules & Juliette. Kelder van 50m². Huurprijs: €2200/maand + € 100/maand Onroerende voorheffing.
WIS BEKIJK

Laatste appartement in een uitzonderlijk project op het Rubensplein. Inpandige garage mogelijk

5311/DEVA
Laatste appartement in een uitzonderlijk project op het Rubensplein. Inpandige garage mogelijk
WIS BEKIJK

Instapklaar appartement met 2 slpk., centraal gelegen vlakbij de Lippenslaan en de Zoutelaan.

5951/DEVA
Instapklaar appartement met 2 slpk., centraal gelegen vlakbij de Lippenslaan en de Zoutelaan. INDELING: Inkom met apart toilet. Mooie leefruimte met zit- en eethoek. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op terras achteraan (elektrische rolluiken). Aparte douchekamer. Tweede doucheruimte aansluitend in slaapkamer. Kelder. Alg. onk. inbegrepen. Het appartement kan zowel gemeubeld als ongemeubeld gehuurd worden.
WIS BEKIJK

Prachtig gerenoveerd duplexappartement met groot zonneterras en open zicht, gelegen vlakbij de Zoutelaan en de Dumortierlaan. Garage mogelijk.

5931/DEVA
Prachtig gerenoveerd duplexappartement met groot zonneterras en open zicht, gelegen vlakbij de Zoutelaan en de Dumortierlaan. Garage mogelijk. INDELING: derde verd.: Inkom met afzonderlijk toilet, berging en vestiaire. Zeer lichte, aangename woonkamer met terras vooraan, genietend van een open, groen zicht. Open, ingerichte keuken. vierde verd.: Twee slaapkamers. Zeer ruime douchekamer met aansl. wasmachine. Prachtig groot dakterras! Inpandige garage op het gelijkvloers: 175 EUR/maand. Kelder. Alg. onk. inbegrepen.
WIS BEKIJK

Verzorgd appartement met aangenaame gevelbreedte genietend van een prachtig open zicht op de villa's, gelegen in het centrum van Knokke.

5955/DEVA
Rustig gelegen en zeer verzorgd appartement genietend van een beschermd OPEN ZICHT op de villa's, gelegen kortbij de winkels op wandelafstand van het strand. INDELING: Inkom met veiligheidsdeur, vestiaire, apart toilet. Ruime woonkamer (gevelbreedte van ca. 8 meter) met open haard en prachtig zicht op de villa's van het Zoute. Volledig ingerichte, open keuken. Twee slaapkamers met ingemaakte kasten uitgevend op het zonnig terras achteraan. Badkamer met ligbad en toilet, aparte douchekamer. Fietsenberging & kelder. Inwonende conciërge.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top