×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 4

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Recent app. met ruim terras op de P. Parmentierlaan gelegen op wandelafstand v.d. Zeedijk.

5081/DEVA
Bel-étage (104m²) app. in een recente residentie in moderne bouwstijl gelegen aan de zonnekant in de Paul Parmentierlaan vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Gevelbreedte van meer dan 6 meter. INDELING: Inkomhal met apart toilet en C.V.-berging met aansluiting wasmachine. Zuid west gerichte woonkamer. Ingerichte open keuken. 2 dubbele slaapkamers uitgevend op het zuid oost gericht terras van ca. 40 m² (één slaapkamer ingericht als dressing en tv-hoek). Elektrische zonnewering aan de slaapkamers. Badkamer met grote inloopdouche. Fietsenberging op het GLV én individuele kelder.
WIS BEKIJK

Nieuwe, exclusieve duplex ( 274m²) gelegen op de hoek van de P. Parmentierl. en de S. Dupuis

1886/DEVA
Prestigieus project in moderne stijl, ideaal gelegen op de hoek van de Paul Parmentierlaan en de Sylvain Dupuisstraat vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein. Buitengewoon duplexdakappartement van 273,5m² (gevel 26,5m) met 4 slaapkamers en 25m² terras. Luxe afwerking. INDELING: Op het 5de verdiep: Lichtvolle woonkamer uitgevend op het terras (25m²). Volledig ingerichte leefkeuken(30m²) met bijkeuken en apart toilet. Slpk. 1 met dressing. Badk. met ligbad, inloopdouche, apart toilet en dubbele lavabo. Op het 6de verdiep: Nachthall met apart toilet en berging.Prachtige bureau met vide op de woonkamer. Slpk.2, 3 en 4 allen voorzien voor een dubbel bed. 2 douchek. met lavabo. 2de badk. met ligbad, toilet en dubbele lavabo. De indeling van het app. kan nog steeds aangepast worden. Fietsenberging op het gelijkvloers. 2 tandemgarages te koop op het gelijkvloers : € 95.000. Parking op -1: €60.000.
WIS BEKIJK

Handelspand op de Kustlaan op een topligging in het Zoute !!

5118/DEVA
Handelspand op de Kustlaan op een topligging in het Zoute Handelsgelijkvloers gelegen aan de zonnekant van de Kustlaan , in de onmiddellijke omgeving van Louis Vuitton, Longchamp, Natan, etc. Winkelruimte van 70m². Kelder. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.
WIS BEKIJK

Gemeubeld hoekappartement met drie volwaardige slaapkamers gelegen op de Dumortierlaan.

5151/DEVA
Lichtvol hoekappartement gelegen op de zuidkant van de Dumortierlaan op enkele passen van de Zeedijk. INDELING: Royale inkomhall met vestiaire. Hoekwoonkamer met mooie lichtinval en open zicht op de Dumortierlaan en het Yzerpark. Volledig ingerichte keuken. Aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. 3 zeer grote slaapkamers voor een dubbel bed met ingemaakte kasten.. Badkamer met ligbad en toilet. Douchekamer met douche en toilet. Fietsenberging op het gelijkvloers. Kelder. Alg. onk. inbegrepen.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top