×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 6

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Gemeubelde vernieuwde studio op een toplocatie, vlakbij het Van Bunnenplein.

5699/DEVA
Volledig vernieuwde en lichtrijke studio op een toplocatie, vlakbij het Van Bunnenplein. INDELING: Inkom (met op maat gemaakte deurmat). Zonnige, zuidwest-gerichte living op parket met zicht op het Van Bunnenplein. De living is voorzien van 3 zetelbedden en ingemaakte kasten. Volledig ingerichte keuken met eethoek. Douchekamer met toilet, lavabo en douche. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Recent vernieuwd appartement met prachtig open zicht gelegen op de Kustlaan op 50 meter van de Zeedijk.

5700/DEVA
Recent (ongemeubeld) zonnig appartement met prachtig panoramisch open zicht Indeling: inkom met ingemaakte kasten, afzonderlijk toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer met ingemaakte kasten, douchekamer. €100/maand provisie voor algemene kosten, water en verwarming.
WIS BEKIJK

Verzorgde alleenstaande villa met zwembad en veel privacy, rustig gelegen op enkele minuten van het centrum van Knokke

5954/DEVA
Verzorgde alleenstaande villa met zwembad en veel privacy, rustig gelegen op enkele minuten van het centrum van Knokke. INDELING: Inkomhall met vestiaire en gastentoilet. Zonnige woonkamer met zithoek (gashaard) en eethoek uitgevend op het zuid-westen gericht terras en tuin met verzorgde zwembad (warmtepomp). Volledig ingerichte keuken met eethoek en aansluitende wasberging. Op het verdiep: nachthall met apart toilet en nutsberging met nieuwe gaswandketel. 4 slaapkamers waarvan 3 voor dubbel bed en één met aansluitende douchecel. Badkamer met ligbad en douche. Garage. Onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuis en zwembad met quasi geen inkijk.
WIS BEKIJK

Ruime garagebox in het ZOUTE

5478/DEVA
Ruime en gemakkelijk toegankelijke box met geautomatiseerde poort, gelegen in de Kustlaan ter hoogte van de approach/mini golf in het Zoute, vlakbij de zeedijk. Niveau -4.
WIS BEKIJK

Nieuw appartement gelegen aan de zuidkant van het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein. 3de verdieping

5335/DEVA
Nieuw en ruim woonapp. in een hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject gelegen aan de zuidkant van het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein met open zicht vlakbij de Lippenslaan Zuidgericht terras van 2 meter diep. Gevelbreedte van ca. 8 meter. INDELING: Inkomhall met apart toilet. Zuidgerichte woonkamer met een gevelbreedte van ca. 8 meter uitgevend op het zonnige terras ( 2m diep – 11m²). Open volledig ingerichte keuken met C.V.-berging met aansluiting voor een wasmachine. 3 dubbele slpk., allen uitgevend op het terras achteraan. Master met annex badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Douchekamer met lavabo. Duurzaam en energiezuinig appartement met vloerverwarming (warmtepomp) en zonnepanelen voorzien per appartement. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Nieuw luxe. appartement gelegen op de Kustlaan in het Zoute, tussen de Minigolf en het Albertplein - 5de verdiep

5177/DEVA
Nieuw, luxueus afgewerkt appartement met een topligging in het hart van het Zoute op de Kustlaan ter hoogte van E. Ysayelaan vlakbij het Albertplein, gelegen in een moderne residentie met gevel in Carrara marmer. Volledig ingericht door RR interior. INDELING: Inkom met gastentoilet en C.V.-berging met aansluiting wasmachine. Zuidgerichte woonkamer uitgevend op het prachtig terras (1m80 diep!) met vrij zicht over het Zoute. Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort. 2 slaapkamers achteraan met toegang tot het terras achteraan. Badkamer met ligbad of inloopdouche. Aparte douchekamer. Kelder. Garages te koop op wandelafstand. Verkoop onder registratierechten.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top