×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Appartement met frontaal zeezicht, gelegen tussen het Lichttorenplein en het Driehoeksplein.

5586/DEVA
Appartement met frontaal zeezicht, gelegen tussen het Lichttorenplein en het Driehoeksplein. INDELING: ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aangename living met prachtig frontaal zeezicht, uitgevend op het terras vooraan. Doorgeefkeuken. Berging. Twee slaapkamers, beiden geschikt voor dubbel bed, waarvan één met douchekamer en één met badkamer. Kelder.
WIS BEKIJK

Luxueus gerenoveerd appartement vlakbij de zee en het Albertplein, in hartje Zoute

5065/DEVA
Luxueus gerenoveerd appartement centraal gelegen vlakbij de zee en het Albertplein, in hartje het Zoute. INDELING: ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet en C.V.-berging met wasmachine. Aangename woonkamer met zijdelings zicht op zee en zicht op het Zoute. Volledige ingerichte open keuken ( Miele apparatuur). 3 slaapkamers, waarvan 2 volwaardige slaapkamers met master met kastenwand en aansluitende privatieve badkamer. Alle slaapkamers hebben ingemaakte kasten. Terras achteraan. Kelder en fietsenberging. Het meubilair is inbegrepen in de prijs.
WIS BEKIJK

Recent gemeubeld app. met 3 slpk. rustig gelegen kortbij de Dumortierlaan en de Lippenslaan

5614/DEVA
Recent gemeubeld app. met 3 slpk. rustig gelegen kortbij de Dumortierlaan en de Lippenslaan. Inpandige garagebox mogelijk. INDELING: gastentoilet en vestiaire. Aangename woonkamer uitgevend op het terras. Volledig ingerichte open keuken. C.V.-berging met aansluiting wasmachine. 3 slpk. ( 1 dubbelbed, 1 stapelbed, 2 x enkelbed ) Allen uitgevend op het zonneterras achteraan.Badkamer met ligbad. Aparte douchekamer. Fietsenberging op het gelijkvloers. Garagebox in het gebouw : 150 euro / maand. Algemene onkosten inbegrepen.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top