×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 6

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Recent en aangenaam appartement met 2 slaapkamers gelegen in een zijstraat van de Dumortierlaan.

5825/DEVA
Recent en aangenaam appartement met 2 slaapkamers gelegen in een zijstraat van de Dumortierlaan. INDELING: Inkom met vestiaire en gastentoilet. Volledig ingerichte keuken. Berging met aansluiting wasmachine. Mooie, brede living met terras. 2 Slaapkamers met ingemaakte kasten beiden uitgevend op terras achteraan. Douchekamer met lavabo en afzonderlijke badkamer Kelder en fietsenberging. Inpandige garage : 100.000 euro.
WIS BEKIJK

Recent, zonnig duplex dakappartement vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein

5400/DEVA
Zuid-westen gericht duplex dakappartement met mooi zonneterras gelegen op 200 meter van de Zeedijk, vlakbij het Rubensplein en de Lippenslaan. INDELING: 5de verdiep: Zonnige woonkamer uitgevend op het zuidwesten gericht terras van 1m70 diep ( zijdelings zeezicht). Moderne, volledig ingerichte keuken ( Miele apparatuur en composieten werkblad). Gastentoilet en berging. 6de verdiep: nachthall. 2 mooie slaapkamers. Badkamer. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Instapklaar hoekappartement in een oase van rust en groen gelegen in het Yzerpark

5608/DEVA
Instapklaar hoekappartement in een oase van rust en groen gelegen aan het Yzerpark, vlakbij de Dumortierlaan en het strand. INDELING: Inkomhall met gastentoilet, vestiaire en wasberging. Aangename hoekwoonkamer ( 6,5 meter gevelbreedte) uitgevend op het zuidgericht terras met zicht op het rustige Yzerpark. Volledige ingerichte open keuken voorzien van alle comfort ( Miele toestellen). 3 slaapkamers allen uitgevend op het Park, waarvan 2 terras achteraan (ca. 20m²). Douchekamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. 2de douchekamer. Fietsenberging. Ondergrondse parkeerplaats te koop: €75.000
WIS BEKIJK

Lichtvol hoekapp. op het Driehoeksplein met aangenaam zicht op de villa's, de zee en de Kustlaan.

5673/DEVA
Zeer goed gelegen hoekappartement met 3 slaapkamers met zicht op de villa's, de Kustlaan en de zee. INDELING : Inkom met vestiaire/slaaphoek. Hoekliving met prachtig zicht en balkon. Vernieuwde, afzonderlijke keuken (wasmachine) met buitenvenster. 3 mooie slaapkamers met zicht op het groen en de villa's. Bad- en douchekamer met venster. Berging op het gelijkvloers. Algemene onkosten: provisie 150E/M.
WIS BEKIJK

Nieuw, luxueus afgewerkt, hoekappartement gelegen in een exclusieve nieuwbouw villaresidentie. Mogelijkheid aankoop garages.

5633/DEVA
Nieuw hoekappartement gelegen in exclusieve nieuwbouw villaresidentie gelegen op de hoek van J. Nellenslaan en de Zwaluwenlaan, vlakbij het strand en het Rubensplein. Mogelijkheid van aankoop inpandige garagebox. INDELING: Inkomhall met gastentoilet. Aangename hoekwoonkamer met gevelbreedte van meer dan 8 meter uitgevend op het ruim terras ( tot 2,45m diep). Volledig ingerichte open keuken. 3 slaapkamers waarvan 2 voor dubbel bed en een derde slaapkamer/bureau. Douchekamer met toilet. Badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Wasberging. Plafondhoogte van 2m70. Individuele kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van een enkele of dubbele garagebox.
WIS BEKIJK

Te renoveren woning met zonnige tuin, zeer rustig gelegen te Ramskapelle.

5719/DEVA
Te renoveren woning met zonnige tuin, zeer rustig gelegen te Ramskapelle. INDELING: Gelijkvloers : Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime living uitgevend op het terras en de tuin, ingerichte leefkeuken, 2 slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet, garage met toegang tot de zolder. Oprit voor meerdere wagens.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top