×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 4

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Gemakkelijk toegankelijke staanplaats gelegen vlakbij de Zeedijk

5372/DEVA
Gemakkelijk toegankelijke staanplaats gelegen op de Jozef Nellenslaan vlak aan het Casino en het strand. Toegankelijk via een helling Diepte van 6m50.
WIS BEKIJK

Nieuw appartement gelegen op de P. Parmentierlaan met ruim zonneterras (23m²) op wandelafstand van de Zeedijk

4580/DEVA
Nieuw app. van 87,5 m² met 23 m² terras gelegen in een nieuw project in moderne stijl op de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van het Rubensplein en de Zeedijk. INDELING: Inkomhall met gastentoilet, vestiaire en C.V.-berging met aansl. wasmachine . Aangename woonkamer met zit- en eethoek uitgevend op het terras. Volledige ingerichte open keuken. 2 grote slpk. waarvan één met badkamer met toilet en de andere met douchekamer, beiden uitgevend op het ruim zonneterras achteraan (ZW oriëntatie). Ruime fietsenberging op het gelijkvloers. Individuele kelder. Ruime garageboxen te koop: vanaf €75.000 en parkings te koop aan €60.000. Bezoek het modelappartement in een gelijkaardige residentie !
WIS BEKIJK

Prachtig, ruim mezzanine appartement met zijdelings ZEEZICHT gelegen dicht bij het Rubensplein. Inpandige garages mogelijk.

5609/DEVA
Prachtig , ruim mezzanine appartement gelegen dicht bij het Rubensplein met zijdelings zeezicht. INDELING : Inkom met apart toilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer met salon en zithoek (plafondhoogte van meer dan 5 meter) uitgevend op terras met zicht naar het Rubensplein. Volledig ingerichtekeuken. Eetkamer met plaats voor 11 personen uitgevend op het zuidgericht terras. Ruime wasberging. Ruime slaapkamer met aansluitende douchekamer, eveneens uitgevend op het zuidgericht terras. Op het verdiep: ruime overloop (tevens toegankelijk met lift) met apart toilet. 4 slaapkamers, waarvan één polyvalent als bureau en een andere als tvruimte. Aparte douchekamer. Aansluitend aan de masterslaapkamer is er een badkamer met ligbad, douche toilet en dubbele lavabo. Kelder. Fietsenberging op het gelijkvloers. Mogelijkheid tot aankoop van garage ( 3m20 op 5 meter) in het gebouw : €125.000
WIS BEKIJK

Gemeubeld app. met 2 slpk. gelegen in een rustige zijstraat van de Zeedijk ter hoogte van het Driehoeksplein. Garage mogelijk.

5730/DEVA
Gemeubeld app. met 2 slpk. gelegen in een rustige zijstraat van de Zeedijk ter hoogte van het Driehoeksplein. Garage mogelijk. INDELING: Inkom met vestiaire en gastentoilet. Ruime, zuid-west georiënteerde living uitgevend op het terras vooraan met zijdelings zeezicht. Open, volledig ingerichte keuken en eethoek. Berging met aansl. wasmachine. Twee slaapkamers, één met dubbel bed en één met stapelbed. Badkamer met dubbele lavabo, ligbad en bidet. Kelder en fietsenberging. Garagebox te huur in de residentie: 150E/M. Alg. onk.: 75E/M (forfait).
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top