×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 2

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Nieuwbouw handelsgelijkvloers ( mezzanine) van ca. 180m² gelegen aan de zonnekant van de Dumortierlaan thv. het Yzerpark

5616/DEVA
Nieuwbouw mezzanine handelsgelijkvloers gelegen aan de zuidkant van de Dumortierlaan, grenzend aan het Yzerpark en de publieke parking. Gelegen in de onmiddellijke omgeving van Marie Rose Bakery, Cremiere François,etc. Handelsgelijkvloers van ca. 120m². Mezzanine van ca. 60m² en kelder met rechtstreekse trap van ca. 25m². Uitbating als voeding of horeca.
WIS BEKIJK

Zonnig hoekappartement gelegen op de Koningslaan met open zicht , nabij het Rubensplein en de Zeedijk. Inpandige parking.

5698/DEVA
Zonnig (on)gemeubeld hoekappartement gelegen op de Koningslaan met open zicht, nabij het Rubensplein en de Zeedijk. INDELING: Inkomhall met apart toilet en vestiaire. Lichtrijke hoekliving uitgevend op het zuid-west gericht terras vooraan. Volledig ingerichte keuken. Aparte wasberging. 3 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten. Badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Aparte douchekamer. Berging. Inpandige parking 150 euro/ maand. Gemeenschappelijke kosten 50 euro/maand.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top