×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 5

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Luxueus afgewerkt, ongemeubeld nieuwbouwappartement vlakbij de Zeedijk en het Rubensplein.

5889/DEVA
Luxueus afgewerkt, ongemeubeld nieuwbouwappartement in een moderne residentie gelegen op 200 meter van de Zeedijk en het Rubensplein. INDELING: Inkomhal met gastentoilet, vestiaire en C.V.-berging met aansl. wasmachine. Aangename woonkamer uitgevend op het terras vooraan. Volledige ingerichte open keuken. 2 slaapkamers met bad en-douchekamer, beiden uitgevend op het terras achteraan. Aparte dressing. Ruime fietsenberging op het gelijkvloers. Individuele kelder. Forfait voor algemene kosten: 100 euro/maand. Staanplaats te huur : 150 euro / maand.
WIS BEKIJK

Prachtig hoekappartement met zeer zonnig terras gelegen aan de Dumortierlaan. Parking inbegrepen!

5919/DEVA
Prachtig hoekappartement met zeer zonnig terras gelegen aan de Dumortierlaan. Parking inbegrepen. INDELING: Inkom met grote vestiaire en gastentoilet. Zeer ruime en lichtvolle hoekliving met twee terrassen. Volledig ingerichte keuken. Drie slaapkamers, waarvan één met badkamer. Afzonderlijke douchekamer. Berging met aansl. wasmachine. Kelder. Fietsenberging op het gelijkvloers. Alg. onkosten inbegrepen. Parking in de residentie inbegrepen!
WIS BEKIJK

Handelsgelijkvloers gelegen op een HOEK van de Zeedijk-Zoute vlakbij het Albertplein en het Driehoeksplein

5408/DEVA
Handelsgelijkvloers gelegen op een HOEK op de Zeedijk in het Zoute naast tal van gekende kunstgalerijen en luxueuze kledingwinkels, vlakbij het Albertplein en het Driehoeksplein. Gelijkvloers van ca. 230m² met een ruime kelder ( rechtstreeks toegankelijk). Hoogte van het pand ca. 3,2 meter Totale etalage van ongeveer 30 meter! Inclusief studio van ca. 40m².
WIS BEKIJK

Ruime garagebox (17,90m²) centraal gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein & het Albertplein.

5938/DEVA
Ruime garagebox centraal gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein & het Albertplein. Garagebox met sectionale poort (afstandsbediening & code klavier). Aparte zekeringskast & stopcontact per garage. Mogelijkheid om een laadpaal te installeren. Laatste garages
WIS BEKIJK

Recent app. met 3 slpk. rustig gelegen kortbij de Dumortierlaan en de Lippenslaan. Mogelijkheid van garage.

5792/DEVA
Recent app. met 3 slpk. rustig gelegen kortbij de Dumortierlaan en de Lippenslaan. Inpandige garagebox mogelijk. INDELING: gastentoilet en vestiaire. Aangename woonkamer uitgevend op het terras. Volledig ingerichte open keuken. C.V.-berging met aansluiting wasmachine. 3 slaapkamers waarvan 2 voor dubbel bed, allen uitgevend op het zonneterras achteraan. Badkamer met ligbad. Aparte douchekamer. Fietsenberging op het gelijkvloers. Garagebox in het gebouw : 79.000€
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top