×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 4

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Ruime garagebox (17,90m²) centraal gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein & het Albertplein.

5938/DEVA
Ruime garagebox centraal gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein & het Albertplein. Garagebox met sectionale poort (afstandsbediening & code klavier). Aparte zekeringskast & stopcontact per garage. Mogelijkheid om een laadpaal te installeren. Laatste garages
WIS BEKIJK

Nieuw appartement met zijdelings zeezicht gelegen in een toonaangevend project.

5232/DEVA
Nieuw appartement met zijdelings zeezicht gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Meerlaan aan het Albertstrand in een toonaangevend nieuwbouwproject. Inkom met gastentoilet. Volledig ingerichte open keuken. Aparte berging met aansluiting voor wasmachine. Aangename woonkamer met zit- en eethoek met zijdelings zeezicht. 2 volwaardige slaapkamers voor dubbel bed. Aparte douchekamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Individuele kelder. Gemeenschappelijke fietsenberging. Luxe afwerking! (budget keuken 30.000 EUR excl BTW - blokdeuren 1.000 EUR excl BTW per deur, vloerverwarming met warmtepomp, etc.)
WIS BEKIJK

Hoek handelspand met grote zichtbaarheid, gelegen op de Zoutelaan vlakbij het commerciële centrum van Knokke

5690/DEVA
Hoek handelspand met grote zichtbaarheid, gelegen op de Zoutelaan vlakbij het commerciële centrum van Knokke, op wandelafstand van de Lippenslaan en de Dumortierlaan. Handelsgelijkvloers van ca. 35m². Kelder met gastentoilet en kitchenette van ca. 55 m².
WIS BEKIJK

Duplex nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer gelegen op de Kustlaan met prachtig zicht over de villa's van het Zoute.

5840/DEVA
Duplex nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer gelegen op de Kustlaan met prachtig zicht over de villa's van het Zoute. INDELING: Eetkamer met volledig ingerichte open keuken uitgevend op het zuidgericht terras vooraan. Toilet. Aparte berging met aansluiting voor wasmachine. Aangename living met gashaard. Op het verdiep: 1 slaapkamer met badkamer (lavabo, inloopdouche) en ingemaakte kasten. Private kelder. Alg. kosten inbegrepen.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top