×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Mooi gerenoveerd, gemeubeld appartement op de Dumortierlaan met zicht op Zee en op het Driehoeksplein

5830/DEVA
Volledig vernieuwd appartement appartement op de Dumortierlaan op enkele passen van de dijk en van het Driehoekplein. INDELING : inkom met vestiaire en apart toilet , berging met aansluiting voor wasmachine , volledig ingerichte keuken , ruime lichtvolle living met terras vooraan en mooi zicht op zee en het driehoeksplein ( kasten, tafel en stoelen blijven), twee dubbele kamers met ingebouwde kasten die uitgeven op het achterterras. 2 douchekamers waarvan 1 met inloopdouche. Kelder. Algemene onkosten inbegrepen.
WIS BEKIJK

Zeer zonnige penthouse met 2 slaapkamers gelegen vlakbij het Van Bunnenplein en de Zeedijk.

5856/DEVA
Zeer zonnige penthouse met 2 slaapkamers gelegen vlakbij het Van Bunnenplein en de Zeedijk. INDELING: Inkomhall. Gezellige woonkamer met eet -en zithoek uitgevend op zuid-west gericht zonneterras. Open ingerichte keuken. Douchekamer met lavabo. Apart toilet. Slaapkamer met ingemaakte kasten en tweede slaapkamer, beiden uitgevend op het ruime terras achteraan. Lift gaat tot boven aan het appartement. Fietsenberging op het gelijkvloers.
WIS BEKIJK

Recent duplex dakapp (2020°) vlakbij de Dumortierlaan en de Lippenslaan.

5855/DEVA
Recent duplex dakappartement (132m²) met ruime terrassen (17m²) gelegen op de hoek van de Zoutelaan en de Piers de Raveschootlaan, op wandelafstand van de Dumortierlaan en de Lippenslaan. INDELING: 4°verdiep: Aangename woonkamer (7m95 breed) met zit- en eethoek uitgevend op het ruim terras (2m90). Ingerichte keuken met ontbijhoek uitgevend op een terras. Sas met nutsberging en gastentoilet. 5° verdiep: Nachthall met apart toilet en douchekamer. 3 slaapkamers voor dubbel bed, waarvan 1 met aansluitende badkamer. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top