×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Recent app. met garage gelegen op de Parmentierlaan in het centrum Knokke.

5758/DEVA
Recent appartement met 2 slaapkamers gelegen op de Parmentierlaan met garagebox in het gebouw. Indeling: Inkomhall met afz. toilet, vestiaire. Open volledig ingerichte keuken met berging. Mooie brede living met terras, 2 slaapkamers met afzonderlijke bad- en douchekamer, terras achteraan (1,20m diep). Kelder (-1) & Garagebox op het gelijkvloers : 75.000 euro.
WIS BEKIJK

Nieuw duplex dakappartement met open zicht op het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein.

5338/DEVA
Nieuw duplex dakapp. van 177m² met 21m² terrassen in een hedendaags en stijlvol nieuwbouwproject gelegen op aan zuidkant van het vernieuwde Burg. Fr. Desmidtplein met open zicht vlakbij de Lippenslaan.. Gevelbreedte van ca. 8 meter. INDELING: Inkom met sas, berging en gastentoilet. Ruime living met een gevelbreedte van ca. 8 meter uitgevend op het zuidgericht terras ( 14m²). Volledig ingerichte leefkeuken met eetruimte uitgevend op het terras. Ruime wasberging. Verdiep: Nachthall met apart toilet en douchekamer. Master slaapkamer met ruimte voor dressing en aansluitende badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Slaapkamers 2 en 3 voor dubbel bed. Duurzaam en energiezuinig appartement met vloerverwarming (warmtepomp) en zonnepanelen voorzien per appartement. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en zonnig terras, rustig gelegen te Duinenwater. Garagebox in het gebouw

5886/DEVA
Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras, gelegen in de rustige wijk Duinenwater. Ondergrondse garagebox beschikbaar. INDELING: Inkomhal met apart toilet. Aangename leefruimte met toegang tot het zuid gericht terras. Volledig ingerichte open keuken. Slaapkamer 1 met ingebouwde kasten met aansluitende badkamer met douche , toilet en dubbele lavabo. Slaapkamer 2 met douchekamer. Aparte berging. Kelder. Ondergrondse garagebox: 150€/maand. Forfait algemene onkosten: 120€/maand.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top