×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 6

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Zuidgericht nieuwbouw appartement gelegen op de Kustlaan vlakbij het Driehoeksplein

5747/DEVA
Nieuw appartement gelegen aan de zonnekant in de Kustlaan vlakbij de Zeedijk en het Driehoeksplein. INDELING: Inkomhall met gastentoilet en nutsberging met aansluiting wasmachine. Ruime woonkamer met zit- en eethoek uitgevend op het zuid gericht terras. Volledig ingerichte open keuken. 2 volwaardige slaapkamers voor dubbel bed, uitgevend op het terras achteraan. Aansluitende badkamer en douchekamer. Individuele kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Warmtepomp voorzien voor verwarming en koeling.
WIS BEKIJK

Zonnig appartement met prachtig zeezicht, gelegen op het Lichttorenplein.

5579/DEVA
Zonnig appartement met prachtig zeezicht, gelegen op het Lichttorenplein. INDELING: Inkom, gastentoilet, leefruimte uitgevend op het terras vooraan met prachtig zeezicht en zicht op het Lichttorenplein. Open, ingerichte keuken. Twee slaapkamers waarvan één met terrasje/bergruimte. Douchekamer met lavabo en inloopdouche. Bemeubeling inbegrepen.
WIS BEKIJK

Prachtig gerenoveerd hoekappartement met zonovergoten tuin in het Zoute, vlakbij het strand, het Zwin en de Royal Zoute Tennis Club.

5697/DEVA
Prachtig gerenoveerd hoekappartement met zonovergoten tuin in het Zoute, vlakbij het strand, het Zwin en de Royal Zoute Tennis Club. INDELING :Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke hoekwoonkamer met zicht over de zuidgerichte tuin. Deze is voorzien van een zithoek, eethoek en volledig ingerichte open keuken voorzien van alle comfort (Miele-apparatuur). Masterbedroom met ingebouwde kasten, bureauhoek. Ensuite badkamer met dubbele lavabo , ligbad, inloopdouche en toilet. Tweede ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Derde slaapkamer met stapelbed, bureauhoek en ingebouwde kasten. Aparte douchekamer. Aparte berging met aansluitingen voor wasmachine .Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van alle comfort (vloerverwarming, alarm, elektrische rolluiken etc.) .Ruime private kelder met stopcontacten en gemeenschappelijke fietsenberging in de residentie .Mogelijkheid tot aankoop van een gemakkelijk inpandige parkeerplaats €120.000.
WIS BEKIJK

Tandem garagebox gelegen op de Kustlaan, vlak aan de minigolf.

5759/DEVA
Tandem garagebox gelegen op de Kustlaan, vlak aan de minigolf. Afmetingen : ca. 2.77m breedte garage - ca. 2,26 m breedte garagepoort - ca. 8,83m lengte. Eerste residentie met garages naast de Q8.
WIS BEKIJK

Prachtig gerenoveerd appartement vlakbij de zeedijk met mooie, zonnige terrassen.

5804/DEVA
Prachtig gerenoveerd appartement vlakbij de zeedijk met mooie, zonnige terrassen. INDELING: inkomhal met gastentoilet. Ruime woonkamer die uitgeeft op een prachtig zonneterras waar je kunt genieten van het zijdelings zeezicht. Volledig uitgeruste open keuken. Twee volwaardige slaapkamers die elk beschikken over hun eigen douchekamer. Beide slaapkamers zijn uitgerust met ingebouwde kasten. Ruim terras achteraan. Het appartement wordt momenteel nog gerenoveerd.
WIS BEKIJK

Nieuw, zuidgericht appartement, luxueus afgewerkt, gelegen op het Driehoeksplein.

5900/DEVA
Nieuw, luxueus afgewerkt appartement gelegen aan de zonnekant van het Driehoeksplein op wandelafstand van de Zeedijk. INDELING: Inkomhall met vestiaire. Bergruimte met aansluiting wasmachine. Zuidgerichte woonkamer met loggia uitgevend op het zonnig terras met aangenaam zicht op het plein. Volledig ingerichte open keuken. 2 slaapkamers voor dubbel bed. Douchekamer met dubbele lavabo. Individuele kelder.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top