×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Prachtig hoekappartement met zeer zonnig terras gelegen aan de Dumortierlaan. Parking inbegrepen!

5919/DEVA
Prachtig hoekappartement met zeer zonnig terras gelegen aan de Dumortierlaan. Parking inbegrepen. INDELING: Inkom met grote vestiaire en gastentoilet. Zeer ruime en lichtvolle hoekliving met twee terrassen. Volledig ingerichte keuken. Drie slaapkamers, waarvan één met badkamer. Afzonderlijke douchekamer. Berging met aansl. wasmachine. Kelder. Fietsenberging op het gelijkvloers. Alg. onkosten inbegrepen. Parking in de residentie inbegrepen!
WIS BEKIJK

Ruime garagebox (34,40m²) centraal gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein & het Albertplein.

5913/DEVA
Ruime garagebox centraal gelegen op de Kustlaan tussen het Driehoeksplein & het Albertplein. Garagebox met sectionale poort (afstandsbediening & code klavier). Aparte zekeringskast & stopcontact per garage. Mogelijkheid om een laadpaal te installeren.
WIS BEKIJK

Ruim, luxe nieuwbouwappartement (161m²) in het hart van Knokke. Aankoop gelijkvloerse garage mogelijk. 4de verdiep

5897/DEVA
Ruim, luxueus afgewerkt nieuwbouwappartement ( 27m² terrassen) met een gevelbreedte van meer dan 10 meter gelegen in het centrum van Knokke. Garageboxen te koop op het gelijkvloers van de residentie INDELING Ruime inkomhall met nutsberging en gastentoilet. Royale leefruimte met zit-en eethoek uitgevend op het zuid-oost gericht terras (2m30 diep). Volledig ingerichte open keuken. Drie volwaardige slaapkamers, uitgevend op het terras achteraan. Elke slaapkamers heeft een aansluitende douchekamer, waaronder de master met badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet.. Vloerverwarming. Kelder en fietsenberging. Garageboxen te koop op het gelijkvloers van de residentie met toegang vanuit de Leopoldlaan.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top