×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Zeer zonnig appartement met open zicht gelegen op de Kustlaan vlakbij het Albertplein in het Zoute.

5879/DEVA
Zeer zonnig appartement met open zicht gelegen op de Kustlaan in het Zoute. INDELING: Inkom met vestiaire en gastentoilet. Brede, zonnige living met eethoek, uitgevend op het zuidgerichte terras vooraan. Volledig ingerichte keuken met doorgeefluik. Twee ruime slaapkamers, beiden uitgevende op het balkon achteraan, elk met eigen douchekamer. Fietsenberging op het gelijkvloers.
WIS BEKIJK

Nieuw app. gelegen aan het Yzerpark op wandelafstand van de Zeedijk - 3de verdiep

3922/DEVA
Nieuw appartement met in een hedendaags nieuwbouwproject (slechts 1 app. per verdiep) gelegen aan de zonnekant van de Diksmuidestraat vlakbij het Yzerpark en de Dumortierlaan. INDELING: Inkom met gastentoilet en C.V.-berging met aansluiting wasmachine. Mooie woonkamer met zuidwesten gericht terras. Volledig ingerichte open keuken. 2 slaapkamers voor dubbel bed, beiden uitgevend op terras achteraan met open zicht op het Yzerpark. Aansluitende bad- en douchekamer. Kelder en fietsenberging. Plafondhoogte van 2m70!
WIS BEKIJK

Mooi gerenoveerd appartement gelegen aan de zonnekant van de Lippenslaan, vlakbij het Van Bunnenplein.

5934/DEVA
Mooi gerenoveerd appartement gelegen aan de zonnekant van de Lippenslaan, vlakbij het Van Bunnenplein. INDELING: inkomhall met gastentoilet. Zonnige woonkamer (5,5 meter gevelbreedte) uitgevend op het zuid-westen gericht terras.. Volledig ingerichte keuken voorzien van alle comfort (Miele) met natuurstenen werkblad (Travertin). 2 slaapkamers voor dubbel bed, waarvan 1 met ingemaakte kasten en aansluitende douchekamer met voorziening wasmachine. De andere slaapkamer heeft een doucheruimte. Fietsenberging. Nieuwe cv-ketel.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top