×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 4

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Recent app. met zuidgericht terras en open zicht op het Driehoeksplein. Inpandige parking te koop!

5681/DEVA
Goed gelegen appartement met zuidgericht terras op het Driehoeksplein , op 100 meter v.d. Zeedijk. INDELING: Inkom met vestiaire en gastentoilet. Zuidgerichte living met uniek OPEN ZICHT op het Driehoeksplein, mooi terras (1m40 diep!). Open ingerichte keuken. 2 slaapkamers achteraan. Badkamer met ligbad. Aparte douchekamer met wasmachine en droogkast. Kelder. Inpandige parking : €90.000.
WIS BEKIJK

Ruim en zonnig 2slpk. appartement gelegen vlakbij het Lichttorenplein en de zeedijk.

5853/DEVA
Ruim en zonnig 2slpk. appartement gelegen vlakbij het Lichttorenplein en de zeedijk. INDELING: Inkomhal met gastentoilet. Ruime living uitgevend op het zuid-west gericht terras vooraan. Volledig ingerichte keuken. Twee grote slaapkamers, beiden uitgevend op het achterliggend terras, waarvan één met douchekamer en één met badkamer. Kelder en fietsenberging.
WIS BEKIJK

Gemeubeld appartement gelegen in een zijstraat v.d. zeedijk ter hoogte van het Driehoeksplein. Garage mogelijk!

5488/DEVA
Gemeubeld appartement met 2 slpk. gelegen in een zijstraat van de zeedijk ter hoogte van het Driehoeksplein. INDELING: Inkomhal met vestiaire en afz. toilet. Ruime woonkamer en eethoek met zijdelings zeezicht. Volledige ingerichte keuken . Twee slaapkamers waarvan één met stapelbed en enkel bed en één met dubbel bed. Badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Douchekamer. Kelder en fietsenberging. Garagebox in nabijgelegen residentie : 150 euro/maand.
WIS BEKIJK

Prachtig gerenoveerd duplexappartement met groot zonneterras en open zicht, gelegen vlakbij de Zoutelaan en de Dumortierlaan. Garage mogelijk.

5931/DEVA
Prachtig gerenoveerd duplexappartement met groot zonneterras en open zicht, gelegen vlakbij de Zoutelaan en de Dumortierlaan. Garage mogelijk. INDELING: derde verd.: Inkom met afzonderlijk toilet, berging en vestiaire. Zeer lichte, aangename woonkamer met terras vooraan, genietend van een open, groen zicht. Open, ingerichte keuken. vierde verd.: Twee slaapkamers. Zeer ruime douchekamer met aansl. wasmachine. Prachtig groot dakterras! Inpandige garage op het gelijkvloers: 175 EUR/maand. Kelder. Alg. onk. inbegrepen.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top