×

Volg ons op:

Uw favoriet vastgoed 3

Hieronder vindt u al het vastgoed dat u bewaard heeft.

WIS ALLE FAVORIETEN PRINT DOORSTUREN

Zonnig appartement met prachtig zeezicht, gelegen op het Lichttorenplein.

5420/DEVA
Zonnig appartement met prachtig zeezicht, gelegen op het Lichttorenplein. INDELING: Inkom, leefruimte uitgevend op het terras vooraan met prachtig zeezicht en zicht op het Lichttorenplein. Ingerichte half-open keuken. Twee ruime slaapkamers waarvan één met ingemaakte kasten en één met terrasje/bergruimte. Badkamer met lavabo en ligbad (aansl. wasmachine voorzien).
WIS BEKIJK

Zeer mooi vernieuwde, studio met prachtig zicht op het Driehoeksplein.

5890/DEVA
Modern vernieuwde studio heel centraal gelegen op de Dumortierlaan, met zicht op het Driehoeksplein. INDELING: inkom met vestiaire. Volledig uitgeruste keuken met alle toebehoren. Aangename en lichtvolle living die uitgeeft op het terras met zicht op het Driehoeksplein. Douchekamer met inloopdouche en toilet. Kelder. Fietsenberging. Algemene onkosten inbegrepen. Provisie : privé-verbruik water en gas: 60 euro/maand.
WIS BEKIJK

Gezellig gemeubeld appartement met zijdelings zeezicht gelegen vlakbij het Driehoeksplein.

5957/DEVA
Gezellig gemeubeld appartement met zijdelings zeezicht gelegen vlakbij het Driehoeksplein. INDELING: inkomhal, zonnige, zuid-west gerichte living met eethoek. Volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers achteraan, waarvan één met dubbel bed en één met dubbel stapelbed. Klein terrasje achteraan. Badkamer. Afz. toilet en kleine bergruimte. Kelder en fietsenberging. Alg. onkosten: forfait van 50 euro/maand.
WIS BEKIJK

Graag meer informatie

Top